14.12.07

3COP stále žije


Ahoj, zdravím všechny čtenáře blogu a děkuji těm, kteří mi zachovali věrnost, přestože jsem se zde delší dobu neukázal. Jestli si snad někdo myslí, že jsem se vzdal běhání a sportu, tak to v žádném případě. Naopak své usilí jsem znásobil a byl jsem v celkem dobré kondici, ale bohužel, přepadnul mě zánět slepého střeva, takže jsem si musel dát nucenou sportovní přestávku. Navíc mě zarmoutila zpráva, že Tučňák zabalil svůj blog, ale jsme i nadále v kontaktu. Bohužel Tučňaka také přepadla zdravotní indispozice a tak momentálně neběhá. Ale to mi nezabránilo abych podpořil kolegu běžce z Kadaně - Vefiše v rámci rekonvalescence jsem se byl mrknout na Kadaňský zimní běžecký pohár a zmáknul jsem zde udělat sérii běžeckých fotografií. Můžete to omrknout v galerii: http://picasaweb.google.com/vefis1 Když jsem viděl, jak to tam všem běhá, měl jsem hned chuť se rozběhnout, protože mi to opravdu chybí, ale příští týden se již hodlám rozběhnout, ale pro jistotu posilovnu si nechám raději na později. Tímto zdravím všechny triatlety, neboť svého plánu zdolat příští rok IM se stále držím a také bych si rád dal několik maratonků. S PIMem rozhodně počítám, je to moje srdeční záležitost a miluji davy, takže ten bych si nerad nechal ujít. V nedávné době jsem se společně se ženou zůčastnil narozeninové párty rádia Kiss a měli tam nádherný dort, takže vám ho na závěr nabízím aspoň touto formou.

7 komentářů:

forest řekl(a)...

Jaromíre, to neděláš dobře s tou sirkou... Ten PIM si fakt rozmysli.

Vefis řekl(a)...

Laskynátore.

Vím, že Ti sport určitě musí chybět a moc Ti děkuji za podporu a fotky ze závodů. Být Tebou, tak se trochu poradím před tím PIMem s lékařem.
Jinak Ti samozřejmě moc fandím a držím palce. Tak se brzy dostaň do formy, ať můžeme měřit své síly :-).

3COP řekl(a)...

Ježíši,kluci co se děje, tady to je nějaký proti PIMovský klub nebo co? Dyť to není špatný maraton, ne?

Vefis řekl(a)...

Lasky z mé strany to není mířeno proti PIM. Jen jsem měl obavy ohledně tvého pooperačního stavu. No ale nepochybuji o tom, že jsi tvrďák :-).
Tak už se rozklusávej a brnkni, dám s Tebou regeběh, někdy v týdnu...

forest řekl(a)...

Maraton je to dobrý, ale v blbý termín. V době okolo PIMu je ti běh na 2 věci. V té době máš sedět na kole a tošit kiláky a ne ladit/uzdravovat se z maratonu.

BTW: taky nepůjdeš 2 maratony v krátkém intervalu? Tak proč dělat kombinaci M a IM... Jestli myslíš, že se ti tělo dá do kupy po maratonu do 2 měsíců, tak jsi na omylu (minimálně tě to rozhodní v tréningu a pár týdnu budeš mít energeticou krizi).

3COP řekl(a)...

Jo takhle, no to máš pravdu, ale já to zase neberu úplně tak profesionálně. Samozřejmě si rád nechám poradit od odborníka a to bez legrace. Ale rád bych dal obojí. Je teda pravda, že jsem si skutečně nepřipouštěl, že by regenerace po maratonu trvala tak dlouho, ale zřejmě máš pravdu. Ale na druhou stranu se nebráním tomu dát si dva maratonu v krátkém časovém intervalu, pokud mi to přinese radost a nakonec to může být i trošku utrpení, ale rozhodně si nechci ničit zdraví. Rychle se jdu mrknout na stránky Moraviamana, kdy je tedy ten termín. Díky

forest řekl(a)...

Ach jo, to zas bude další člověk, který mi natrhne prdel v Otročkách...