19.4.07

situace je špatná, nikoli kritická

Zdravím vás, čtenáři blogu. Bohužel situace je stále špatná, noha bolí a to jsem běhání razantně omezil. Od České Lípy jsem byl běhat pouze dvakrát a vždy se bolest v koleni ozvala. Tedy dnes jsem to s Kekem trošku rozjel a noha mě začala bolet až po hodině běhu, ale dopadlo to tak, že jsem odpadl v Průhonickém parku a Keke pro mě musel přijet autem. Sice jsem se snažil ještě běžet, ale noha se pak rozbolela tak, že jsem už nemohl ani chodit. Ale zkusil jsem si se ženou jízdu na kole, dali jsme 40 km, tedy nijak jsme do toho nedupali, ale noha vůbec nebolela. Nezbývá, než běh dočasně vypustit a zřejmě i navštívím lékaře, nebude to asi tak jednoduché. Neznáte někdo ortopeda zaměřeného na sportovce či běžce (v Praze)? Předem díky za tip. Jinak tento týden je trošku hektický, protože dálkově studuji a navíc se mi blíží zkouškové období. Uááá, trošku se bojím, ale na druhou stranu, mě čeká přiští týden krátká dovča v Jizerských horách na horských kolech, takže vlastně dobrý. Pak to rozjedu ve velkém stylu, tedy myslím to učení. Ale sportovat se musí, vidím to na ranní bazének a potom celý den vymývání mozku učivem. Tak mi držte palečky, to víte už nejsem nejmladší a to učivo mi tam leze hůůř. A to mě ještě Tučňák bombarduje SMS, abych šel za školu :-)). Brzy napíšu něco zajímavějšího, tak ahoj a nezanevřete na mě.

5 komentářů:

Vl001 řekl(a)...

Situace nikdy není tak špatná, aby se nemohla zlepšit:-)

Anonymní řekl(a)...

Draku, koukej mazat k doktorovi a nepodceňuj situaci. At za tu školu můžeme spolu běhat. :)

T.

Vefis řekl(a)...

Ahoj Lasky. Fakt navštiv toho doktora a neblázni, nebo nebudeš už běhat vůbec. Vydrž to, vím že je to horší sebezapření než běžet dlouhou trať, ale za každou cenu nepokoušej zdraví. Taky jsem si to vytrpěl, musel jsem měsíc úplně vysadit veškerý sport. Máš myšlenky zarputilého sportovce o tom není pochyb. Ale všeho s rozumem. Přeji brzské uzdravení. Tvoje dny na vrcholu teprve přijdou !!! ;-)

Tak se měj nabušenče!!

Anonymní řekl(a)...

to mas z te posilovny :))
Jirko drzim palec a koukej se dat do poradku. Tucnak planuje po PIM-u dalsi Ultranacht, tak se tesim, ze 'proparime' dalsi noc.
papaaya

3COP řekl(a)...

Znáš Terryho Foxe, ne ? A jak mu to bez nohy běhalo. Díky, dám se dohromady.