23.7.07

týden 16. - 22.07.2007

  • PO
    - služba 24 hodin, takže nic

  • ÚT - po životodárném spánku zjišťuji, že je venku nádherně a děsné vedro, kolega Martin z práce má zájem se trošku rozběhat, takže jdeme spolu velice volně a vytváříme 11 km za 1:01

  • ST - opět služba

  • ČT - Tučňák a Keke mě vyzívají na souboj pedálů, sotva se dáme dohromady, valí se za námi temná mračna, blesky a hromy, během chvilky klukům ukazuji, že nějaké najeté kilometry v nohách mám, nechávám Tučňákovi malý náskok, který rázem do kopce stahuji a z dálky něco slyším o luxusních nabušencích, sotva se stíháme schovat a začíná bouřka, no moc jsme toho nenajezdili 10 km :-))
  • - abych vylepšil tu cyklistiku, dostávám nápad, že vypustím původně plánovaný sobotní Novoknínský triatlon a v rámci tréninku vyrazím z Prahy do Kadaně na kole, mamina bude mít určitě radost, před tím ještě stihnu oběd s Kekem a vyrážím, startuji z Jižního Města ale jedu směrem na severozápad Čech, takže v podstatě kus Prahy objíždím, páč nechci jet centrem, nabírám směr Vestec - Zbraslav-Černošice-Unhošť, když mám na kole už kolem 40 km, tak zjištuji, že jsem stále cca. 15 km od Prahy a teprve se začínám vzdalovat potřebným směrem, navíc je dost teplo, takže poměrně často stavím, abych si doplnil pití, dál pokračuji, Nové Strašecí-Mšec-Řevničov, tady dělám chybu a místo na Žatec se vydávám na Louny, najíždím spoustu kilometrů navíc, v Lounech jsem už dost unavený, ale nedá se nic dělat, beru směr Žatec a pak konečně Kadaň, bohužel před Žatcem mě chytá bouřka, hromy, blesky, ale déšť mě těsně míjí, vítr je však obrovský, samozřejmě proti mě, navíc se dost ochlazuje, když se ploužím kolem Nechranické přehrady, tak už toho mám fakt dost, do Kadaně dojíždím už prochladlý a mám najeto 163 km v průměru 25,3 běhat se mi jít rozhodně nechce, prý IM, kdepak - taky už jsem to na těch 180 km mohl dotáhnout !!!
  • SO - původně jsem chtěl jet na kole zpět do Prahy, ale jsem celkem unavený, zpět jedu raději busem, ale cestou jsem si už dohodnul běh s Kekem, v podvečer vyrážíme na okruh kolem Hostivařské přehrady, nakonec je z toho skoro 13,5 km
  • NE - původně jsem nechtěl dělat vůbec nic, čekám až se vrátí drahá polovička ze cvičení v Chorvatsku, nakonec si doma trochu zacvičím, lehsedy, kliky a ramena s činkami, celkem tak 35 min.
No jo, no. Nějak mi z toho vypadlo plavání, asi už bych si skutečně měl vytvořit nějaký aspoň hrubý tréninkový plán a toho se držet. Tak zatím ahoj.

9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Georgio zabudol ku štvrtku dopísať, že sme síce najazdili iba 10km, ale potom sme spoza slnečníku na záhradke v hospode pozorovali nádhernú letnú búrku a dali si pri tom každý 4 pivá do nosa. Pre mňa jeden u najkrajších tohtoročných športových zážitkou!

Keke

3COP řekl(a)...

Keke, prečo...? Ty jsi si nevšimnul, že se snažím tvářit jako sportovec :-) No jasně, bylo to super, aspoň jsem konečně viděl Tučňáka, on na tom kole stejně vypadá jako by ujel klukům z TdeF, že ?

Vl001 řekl(a)...

Pěkný cyklovýlet, vypadá to, že IM je blízko :-)

Anonymní řekl(a)...

Takové sportovní zážitky patří k těm nejkrásnějším - to, myslím, potvrdí i vl001 :-)
S takovým cyklovýletem bych asi vážně uvažoval o IM...
PS. Mám na kontě 1.dětský TT s ultrahlemýždím kolem a už dělám machra ;-)

Anonymní řekl(a)...

A nebude na tebe v KV ten sprint TT moc krátký. Nechceš dát raději celý olympijský (je to jen MČR). ;o)

Anonymní řekl(a)...

ty draku, ty divochu :D Věřím tomu,že IM dáš a dneska při klusání podél přehrady jsem ti řekl i čas. Tak to nezapomeň!
S obdivem sleduju tvoje sportování a pokud to chceš slyšet (a vidím,jak se na tý židli kroutíš..), jsi pro mě inspirátor.

jo a ten čtvrtek...ten čtvrtek byl fakt bezva. Skvělý večer s nej kámošema. A o tom to je.

T.

3COP řekl(a)...

Uaau, díky všem za příspěvky, že bych to fakt zkusil, konečně pocítil bolest a překonal sám sebe. Asi si opět přečtu první díl své oblíbené knihy "Profesionální válečník" od R.Marcinka a odešlu přihlášku na full IM. Vážně díky.

Vefis řekl(a)...

Lasky asi se už se mnou nebudeš kamarádit. Za chvilku budeš IM a v KV mi to nandáš. Nějak jsem Ti přestal stíhat. Jsi prostě supermeganóbl PAN sportovec!!! Držím ti palce. Máš velkou výhodu, máš okolo sebe fakt dobré kámoše, kteří mají sportovního ducha a jsou plni optimismu. Asi bych potřeboval 1 měsíc tréninku s vámi v Praze :-).

Anonymní řekl(a)...

to Vefis: je na čase, abys přijel nám na Háje a trochu s náma potrénoval :-)

T.