21.6.07

týden 18. - 24.6.2007

V pátek ráno jsem se ploužil domů z práce s vidinou postele, ale Keke mění plány, ještě než vyrazí z Prahy pryč tak by se rád projel na kole, no kdo by tomu odolal. Jedeme skutečně víkendově, bohužel jsem se nenamazal a trochu se spálil, zatracená ozónová díra. Ale ujeli jsme hezkých 53 km. V neděli neodolám ženě a vyrážím opět na kolo, ale už jen 48 km, ale coby ne, každý kilometr dobrý, hlavně že je pohoda.

Tak tady začíná ten týdenní přehled

pondělí - no zřemě jsem začal dost zhlehka, zašel jsem ráno do firemní posilovny a byl jsem ohromen změnou ke které došlo, z takové obyčejné činkárny se stalo slušně vybavené fitness, kde k mé radosti nechybí tři rotopedy vybavené dokonce i hrazdou na triatlon, jako by byly určeny přímo pro mě. No nic, na rotopedu se zahřeji a pak vlétnu mezi stroje a jedu samozřejmě jak jinak malé váhy a hodně opakování, no moji kolegové nejsou nadšeni, když rozjíždím svůj kruhový trénink, ale nějak se domluvíme.
Avšak s těmi nohami jsem to asi přehnal, když jedu metrem tak cítím, že se mi trochu podlamují, ale přesto jdu odpoledne na kolo a je z toho 56,15 km za 1,58 hod.

úterý - hmm, tak nohy mám dobře tuhý, z toho mě dostane jedině plavání, takže hurá na Zelený pruh a 1,3 km, průměr 2,23 min, z bazénu jdu dobře vychlazen a je to potřeba, protože vedro je k padnutí

středa - zase je děsný vedro, hurá k vodě, tedy do vody, chlazení zřejmě pomáhá a navíc zjišťuji co všechno můj sporttester Sigma umí, nakonec je z toho 1,75 km a tempo 2,20 min, když jdu z bazénu, tak začíná trénink vůle, volám Tučnákovi zda mě nepodpoří, ale bohužel, odněkud ze stínu mě odmítá a sám tedy sedám na kolo a vyrážím vzhůru po krásách Středočeského kraje, směr jižně od Prahy, celkem 51,6 km za 1:50 hod.


čtvrtek - uaau, jsem nějaký unavený, takže dnes to byla jen posilovna a jsem ťuhík, ale nohy jsem rozjel celkem slušně, dosti mě pálily, ramena taktéž

pátek - jsem v práci celý den t.j. 24 hod. bohužel žádná aktivita

sobota - dnes se koná Moraviaman, myslím na všechny účastníky již od rána, když se ploužím domů, doma si říkám, že když oni můžou podávat maximální výkony, tak co bych si nešel zaplavat i když jsem unavený, nakonec se k tomu odhodlám až odpoledne, ale plave se mi luxusně, na počest Moraviamana si dávám 2 km v průměru 2:15
to plavání mě vždycky tak osvěží, večer jsi jdu tedy zaběhat a to na 1 hodinu, ale lehounce průměr TF 130

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ty bláho za 2:20 bych chtěl taky uplavat kilometr. :D

Ne, ale 2:20 na 100m je taky docela dobrý.

3COP řekl(a)...

no jasně, odhalil jsi překlep, už to jdu napravit, ale díky

Ofelie řekl(a)...

Jo, není nad to inspirovat se u Děvčete, co spí asi 4 hodiny denně a zbytek prosportuje :-) držím palce!
Of.

Anonymní řekl(a)...

AAaa, vidim, ze se tady do toho nekdo poradne obul:) Tak jen tak dal a hlavne, at Ti to hodne dlouho vydrzi!!!
Budu vas s radosti inspirovat dal, bo musim zacit malinko vic makat:)

Anonymní řekl(a)...

Tak jsem konečně (zběžně, přiznávám) prolistoval tvůj blog. A musím říct, že mě opravdu bavíš. Mám rád lidi, kteří se nebojí udělat si ze sebe trochu legraci.
A navíc ti tvoji kamarádi, to bude taky vtipná partička. :oD

Dávám si tě (tedy tvůj blog) do oblíbených. Tak jen sportuj, ať máš hodně zážitků a já mám co číst. ;o)