14.8.07

týden 06. -12:8:2007

Tak je za námi další sportovní týden, ale už se rýsuje triatlon v Karlových Varech http://www.citytriathlon.cz/ Tenhle týden byl celkem průměrný, ale zkrátka k plavání jsem se nedostal, z toho Podolí jsem byl nějaký otrávený, Zelený pruh je přes léto zavřený a na jiné bazény to mám v Praze celkem daleko, ale to jsou samozřejmě výmluvy. Když na to přijde tak bych mohl chodit plavat třeba do Vltavy a zkusit jak se bude klukům plavat na BIGMANovi. Zcela shodou okolností jsem viděl na ČT 4 Sport reportáž z ČP v dlouhém triatlonu na Lipně, trvalo to asi 25 minut, uteklo mi tedy plavání, ale kolo a běh jsem viděl. Vabroušek vypadal, že si to očividně užívá, ale ty terény byly tedy dost drsné, kolo bylo megakopcovité a to počasí bylo děsný.

PO - pobíhání po okolí t.j. Milíčovský les a Hostivařská přehrada, dalo to 9,2 km

ÚT - sedlám kolo a dávám si něco kopcovitějšího Říčany-Světice-Mnichovice-Struhařov-Mukařov-Babice-Kolovraty-Pitkovice, celkově 67 km, průměr 27,2

ST - a sakra, tady mám v deníku díru, určitě jsem byl běhat, nebo ne, fakt nevím

ČT - služba

PÁ - jdu s kolegou z práce běhat, koupil si nové botky, ale prý ho začalo bolet koleno sotva v nich začal běhat, no uvidíme, bohužel měl pravdu koleno opět začalo bolet, takže běžíme volně 10 km v tempu 5:54

SO - služba

NE - jsem unavený poměrně dost, ale mám děsnou chuť běhat trošku déle, beru botky a kroužím zběsile po Milíčovském lese, běhá se mi nádherně, ale nemám pití a ke konci už cítím, že síli ubývají, mačkám stopky a mám radost 18 km, tempo 5:15, tenhle běh jsem si fakt užil, navíc bylo moc pěkně a potkával jsem spoustu lidí, skutečně lahoda



6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Něco kopcovitějšího, 67km, průměr 27,2km/h ?

Áách, jóó. Tu bude teda nakládačka. :)

3COP řekl(a)...

No jsem jen slabej odvárek pořádných triatletů, těm to pod 30 nechodí. Ale ty Vary to bude doufám hezký triatlonek, trošku mě tam děsí ty dvě depa, ještě jsem takový triatlon nejel, ale to zmákneme.

Anonymní řekl(a)...

Dvě depa jsou v pohodě. Od plavání ti věci odvezou do cíle. Mě spíš děsí výjezd "Zámečáku" a hned třikrát. A dobrý bude taky seběh s kolem po schodech do cyklistického depa.

Anonymní řekl(a)...

A ještě k tomu průměru: Já se právě na 27km/h dostanu jen zřídkakdy a to na tratích do 25km.
Já totiž nejsem ani slabý odvárek triatleta. Já jsem jen průměrný běžec, který se občas na startu plavání mezi triatlety zamíchá. ;)

3COP řekl(a)...

Koyamo, to bude nádhera. Tu trať neznám a proto se jí nebojím. Kdybych věděl, že na 1/2IM Karlštejn budou takový děsný kopce, tak bych to asi předem vzdal, no a když už jsem závodil tak jsem dojel. Hlavně aby nám přálo počasí. Taky se těším na Karlovarské oplatky :-))

Vefis řekl(a)...

No vidím, že budu asi chcípat. Už teď mám strach z vás dvou. To bude ostuda :-/